ПАТНИЧКО Упатство за членки на картички

АВСТРИЈА ПОСЕБНО

Членови на картички, партнери и посетители на добредојде.

Ние подготвуваме HBC 2.0 со многу нови функции. Еден чекор е ова ново специјално место за вашиот одмор во Австрија. Погледнете го нашето видео или користете ја нашата главна страница за повеќе информации. Партнерите можат да го видат продолжениот список во Заштитената област на партнери.

Holiday Bonus Card се обидува да ви обезбеди безгрижно веб-искуство. Отфрливме многу алатки за анализа на вашите лични информации за да се обезбеди вашата приватност.

Сепак, употребата на колачиња е неопходен елемент на современите веб-страници. Затоа, ние исто така користиме колачиња. Како компанија свесна за медиуми, имаме вградени видеа од VIMEO и YouTube, како и Панорами од Momento360.

Кога ќе кликнете на копчето на цел екран, таа се поврзува со серверите VIMEO, YouTube или Momento360. Со оваа врска, ние ја губиме контролата врз понатамошната обработка на вашите податоци од надворешни сервери. Ако се согласувате (ние го предвидуваме вашиот договор, исто така, ако ја отфрлите оваа скокачка порака), ве поздравуваме на нашата веб-страница.

Јас се согласувам

Детални информации за заштита на податоците може да се најдат во нашата

политика на приватност