PANDUAN LATIHAN UNTUK BASA KABEH

KHUSUS AUSTRIA

Anggota Card Welcome, Mitra lan Pengunjung.

Kita nyiapake HBC 2.0 kanthi akeh fitur anyar. Siji langkah yaiku situs khusus anyar iki kanggo liburan sampeyan ing Austria. Mangga nonton video utawa gunakake situs utama kanggo informasi luwih lengkap. Mitra bisa ndeleng dhaptar lengkap ing Area Partner sing Dilindhungi.

Holiday Bonus Card usaha kanggo nyedhiyakake pengalaman web kanthi gratis. Kita nolak akeh alat kanggo nganalisa informasi pribadhi kanggo njamin kabijakan sampeyan.

Nanging, panggunaan cookie minangka unsur penting situs web modern. Amarga iku, kita uga nggunakake cookie. Minangka perusahaan sing sadar ing media, kita uga wis nampilake video saka VIMEO lan YouTube lan uga Panoramas saka Momento360.

Yen sampeyan klik tombol layar wutuh, bakal nyambung menyang server VIMEO, YouTube utawa Momento360. Kanthi sambungan iki, kita bakal kelangan kontrol data kanthi server eksternal. Yen sampeyan setuju (kita prédhiksi perjanjian uga yen sampeyan ngilangi pop-up iki), sampeyan tampi sampeyan menyang situs web.

aku setuju

Informasi sing rinci babagan proteksi data bisa ditemokake ing kita

privasi privasi